Apparaten en accessoires
Knapperig brood
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
10 porties
Ingrediënten
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
393.9 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
636.3 kJ /
152.1 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Gyoza met kip en knoflook
45min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Veelzijdige gladde soep
45min