Geraardbergse Mattentaarten

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

  • verse volle melk
    1250 g
  • karnemelk bij voorkeur bio
    500 g
  • azijn
    1 tl
  • eiwitten
    2
  • zout
    1 snuifje
  • eierdooiers
    2
  • suiker
    100 g
  • vanillestokje zaadjes
    ½
  • amandelpoeder
    50 g
  • natuurlijk amandel extract (optioneel)
    ½ tl
  • bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten
    650 g
  • ei losgeklopt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 1018.3 mg
Eiwitten 29.3 g
Calorieën 4601.4 kJ / 1099.8 kcal
Vetten 68.9 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 29.5 g
Koolhydraten 110.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...