Apparaten en accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1018.3 mg
Eiwitten
29.3 g
Calorieën
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Vetten
68.9 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
29.5 g
Koolhydraten
110.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Brusselse Wafels
1u.
Vegan pudding
15min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min