Apparaten en accessoires
Geraardbergse Mattentaarten
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1018.3 mg
Eiwitten
29.3 g
Calorieën
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Vetten
68.9 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
29.5 g
Koolhydraten
110.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Vegan kruimeldeeg
45min
Ananas Dessert met Meringue
25min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Aalsterse Vlaai
1u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min