Apparaten en accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1795 kJ /
429 kcal
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Courgettesoep met munt
35min
Yoghurtcake
1u. 40min
Bessencurd
20min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Appel en citroen krans
50min
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Citroencake
2u.
Sinaasappelcake
1u.