Apparaten en accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1795 kJ /
429 kcal
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Glazuur
5min
Bessencurd
20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Halloween quiche
2u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Ontbijt gebak
40min
Appelcake
1u.