
Apparaten en accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
429 kcal /
1795 kJ
Eiwitten
7.3 g
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux