Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks

Ingrediënten

Meergranenpizza
  • water
    465 g
  • verse gist
    5 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • meergranenbloem
    350 g
  • extra vergine olijfolie
    1 el
  • zout en iets meer om te bestrooien
    1 theelepel
  • citroensap
    20 g
  • tomaten passata
    200 g
  • gedroogde oregano om te bestrooien
  • brie kaas in plakjes
    250 g
  • Serranoham in plakjes
    80 g
  • vijgen confituur
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stuk

Natrium 636.7 mg
Eiwitten 19.3 g
Calorieën 1831.2 kJ / 437.7 kcal
Vetten 15.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...