Apparaten en accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Basis brooddeeg
5min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Brood met olijven
2u. 20min
Mousse van kaas
10min
Basisrecept Brood
3u.