Apparaten en accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Worteltaart
2 Std.
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen