![Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be558bd6-6239-4b28-8ae9-fc58440bb9d5/Derivates/dd42458d-4623-4379-a61a-d2ecd67b411b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meergranenpizza
- 465 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl bruine suiker
- 350 g meergranenbloem
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 theelepel zout, en iets meer om te bestrooien
- 20 g citroensap
- 200 g tomaten passata
- gedroogde oregano, om te bestrooien
- 250 g brie kaas, in plakjes
- 80 g Serranoham, in plakjes
- 50 g vijgen confituur
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 636.7 mg