Apparaten en accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Havertaart
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Karameltaart
3u. 50min