Apparaten en accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
54.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Advocaat
10min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min