Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
of 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geel gekleurde eieren
55 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Zalmsoufflé
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min