Risotto met Parmezaanse kaas

Risotto met Parmezaanse kaas

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 porties

Ingrediënten

  • water
    1600 g
  • groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld
    2
    2 volle tl groentebouillonpasta
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    80 g
  • sjalotten gehalveerd
    60 g
  • boter in stukken
    80 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
    640 g
  • droge witte wijn
    120 g
  • zout naar smaak
    1 - 2 tl

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 804 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1450 kJ / 347 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...