Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
804 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1450 kJ /
347 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Zalm en venkel risotto
25min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
30min