Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
804 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1450 kJ /
347 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Chai latte parfait
15u. 5min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Spinazierisotto met asperges
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min