Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
804 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1450 kJ /
347 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Halloween pompoentaart
4u.
Vers pastadeeg
1u.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min