Apparaten en accessoires
Frangipane met peer
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2249 kJ /
538 kcal
Vetten
35.6 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met frangipane
50min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Appel en citroen krans
50min