Apparaten en accessoires
Frangipane met peer
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2249 kJ /
538 kcal
Vetten
35.6 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Lolly's
40min
Chorizo Quiche
2h 30min
Hot dogs
35min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Pistache Moelleux
30min
Frangipanetaart
1h 25min