Apparaten en accessoires
Frangipane met peer
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2249 kJ /
538 kcal
Vetten
35.6 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Speculoospasta
10min
Virgin passievrucht mojito
10min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Advocaat
10min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Frangipanetaart
1u. 25min
Banketbakkersroom
15min