Apparaten en accessoires
Frangipane met peer
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2249 kJ /
538 kcal
Vetten
35.6 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Appel en citroen krans
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Frangipanetaart
1u. 25min
Banketbakkersroom
15min