Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 66.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarbertaart
55 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1h 30min
Melkbrood
2h 20min
Appelcake
1h
Kruimeldeeg
5min
Banketbakkersroom
15min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Frangipanetaart
1h 25min