Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 66.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amandel Spritz-koekjes
1h
Buikmannetjes
1h 30min
Frangipane met peer
1h 30min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Appelcake
1h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50 min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50 min
Appel en citroen krans
50min
Zoet kruimeldeeg
1h 50 min
Banketbakkersroom
15min