
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el fijne suiker
- 30 g cacaopoeder gezeefd
- 300 g kersen ontpit, gehalveerd (zie tip)
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- poedersuiker om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 317.8 kcal / 1334.7 kJ
- Eiwitten
- 5.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Natrium
- 66.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Kerstman macarons
3u. 20min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Roomboterglazuur
5min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Mysterieuze soep
45min
Perzik Bellini
5min