
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 66.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amandel Spritz-koekjes
1h
Portugees crème brûlée
25 min.
Driekoningentaart met hazelnoten
Ninguna valoración
Chocolade en banaan charlotte
Ninguna valoración
Harde pistachekoekjes
45 min.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min.
Soezendeeg
2h
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Napolitaanse cake
Ninguna valoración
De wafels van de foor
3h
Frangipanetaart
1h 25min
Banketbakkersroom
15 min