Apparaten en accessoires
Champignonsaus met room en witte wijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 pot
Ingrediënten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1636 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3309 kJ /
789 kcal
Vetten
62 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
49 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
20 Min
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Bechamelsaus
15 Min
Gekookte pasta
20 Min
Groene pepersaus
20 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Aardappelpuree
45 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Bechamelsaus
15 Min