Apparaten en accessoires
Champignonsaus met room en witte wijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 pot
Ingrediënten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1636 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3309 kJ /
789 kcal
Vetten
62 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
49 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
200 g prei fruiten
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Bechamelsaus
15min