
Apparaten en accessoires
Champignonsaus met room en witte wijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 pot
Ingrediënten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Voeding per 1 pot
Calorieën
789 kcal /
3309 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
62 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
49 g
Natrium
1636 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux

Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux