Champignonsaus met room en witte wijn
TM6

Champignonsaus met room en witte wijn

2.7 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 g gedroogde eekhoorntjesbrood
  • 30 g water
  • 100 g verse Portobello-champignons, in grove stukken
  • 50 g boter, in stukken
  • 60 g sjalot, gehalveerd
  • 120 g droge witte wijn
  • 200 g kippenbouillon
  • 125 g lichte room (ong. 18% vet)
  • 25 g bloem
  • ¼ - ½ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper

Voeding
per 1 Totale recept
Calorieën
3309 kJ / 789 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
49 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1636 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten