Champignonsaus met room en witte wijn

Champignonsaus met room en witte wijn

3.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 pot

Ingrediënten

  • eekhoorntjesbrood, gedroogd
    12 g
  • water
    30 g
  • verse Portobello-champignons in grove stukken
    100 g
  • sjalot gehalveerd
    60 g
  • boter in stukken
    50 g
  • droge witte wijn
    120 g
  • kippenbouillon
    200 g
  • lichte room (ong. 18% vet)
    125 g
  • zout
    ¼ - ½ tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • bloem
    25 g

Voeding per 1 pot

Calorieën 789 kcal / 3309 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 62 g
Koolhydraten 27 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 49 g
Natrium 1636 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...