Apparaten en accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Groene pepersaus
20min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Roergebakken champignons
55min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min