Apparaten en accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cottage pie
1u. 10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Ananas zandkoekjes
2u.
Aardappelpuree
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Groentensoep
35min