Apparaten en accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min