Apparaten en accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gekookte eieren
20min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Groentensoep
35min