Varkenslendegebraad met aardappelpuree
TM5 TM6

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g ui, in stukken (3 cm)
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 40 g spek , in reepjes of blokjes
  • 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
  • 800 g varkenslende, in één stuk
  • 2 tl zout
  • 1 snuifje versgemalen zwarte peper
  • 600 g volle melk
  • ½ groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1000 g aardappelen in plakjes (1/2 cm)
  • 20 g boter

Voeding
per 1 portie
Calorieën
3157 kJ / 754 kcal
Eiwitten
54.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten