Varkenslendegebraad met aardappelpuree

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

  • ui in stukken (3 cm)
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • spek in reepjes of blokjes
    40 g
    40 g rauwe ham, in reepjes of blokjes
  • gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
    20 g
  • varkenslende in één stuk
    800 g
  • zout
    2 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • volle melk
    600 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
    ½ tl groentebouillon, huisgemaakt
  • aardappelen in plakjes (½ cm)
    1000 g
  • boter
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 54.8 g
Calorieën 3157 kJ / 754 kcal
Vetten 39.8 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 47.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...