Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

5.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
    1000 g
  • olie
    4 el
  • zout naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • teentjes knoflook licht geplet
    5 - 6
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    4 takjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 219 kcal / 919 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 30 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 67 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...