
Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
219 kcal /
919 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
30 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
67 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min