Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bolognesesaus
1u. 15min
Komkommersalade met dille
10min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
Gekookte eieren
20min
Poedersuiker
5min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Met honing geglazuurde wortelen
30min