Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Gestoomde rijst
25min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Spaghetti met tonijn
40min