Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Komkommersalade met dille
10min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Gekookte pasta
20min
Geel gekleurde eieren
55min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Aromatische kipcurry
1u.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Bloemkool met kaas
55min