![Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E058B5C-2FF8-4452-BC47-93AF40403C94/Derivates/aa42849a-8597-4a83-8bdf-f9d81dab9bc3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Kip met citroen
50 Min
Tagliatelle met broccoli
15min
Gestoomde rijst
25 Min