Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
TM6 TM5

Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
  • 4 el olie
  • zout, naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
  • 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
919 kJ / 219 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
67 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 84 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen