Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min