Apparaten en accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
668 mg
Eiwitten
26.8 g
Calorieën
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Tex-mexburger
4u. 25min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Rijst met groentemix
55min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min