Apparaten en accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
668 mg
Eiwitten
26.8 g
Calorieën
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kip in perziksaus
40min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min