Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
of 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bolognese
45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Tagliatelle met broccoli
15min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Mediterrane visschotel
1h 30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Chocolade sneeuwballen
1 godz.