Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
of 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Boekweit met champignons
25 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Zalm en venkel risotto
25 min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min