
Apparaten en accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
560 kcal /
2344 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
32 g
Koolhydraten
37 g
Vezels
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Spaanse risotto
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Zalmburgers
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Viscurry
35min
Zalm en venkel risotto
25min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min