Apparaten en accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2344 kJ /
560 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.