Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
of 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
of 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti muffins
55min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Bessenlikeur
30min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Alpengratin
50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min