
Apparaten en accessoires
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
380 kcal /
1590 kJ
Eiwitten
12.7 g
Vetten
9.2 g
Koolhydraten
65.6 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Abrikozenlikeur
30min
Penne met mosselen
1u. 5min
Fideuá van groenten
40min