Apparaten en accessoires
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
65.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampi cajun citroen pasta
30min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Noedelsoep
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min