Apparaten en accessoires
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
65.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Groentensaus voor pasta
40min