Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas

Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas

3.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties

Ingrediënten

  • geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)
    80 g
    80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • teentje knoflook
    1
  • tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
    300 g
    300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)
  • fijn zout
    1 ½ tl
  • verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes
    1 takje
  • water
    650 g
  • pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
    350 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 380 kcal / 1590 kJ
Eiwitten 12.7 g
Vetten 9.2 g
Koolhydraten 65.6 g
Vezels 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...