Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kip in rode pepersaus
- 6 - 8 kippenboutjes, met vel
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen peper
- 180 g rode paprika, zaadjes verwijderd
- 1 teentje knoflook
- 300 g tomaten, gehalveerd
- 30 g olijfolie
Courgette en feta couscous
- 200 g couscous, medium
- 15 g verse bladpeterselie
- 30 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 150 g courgette
- 200 g water
-
1
volle el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 100 g feta kaas
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Couscous met lam en groenten
50 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Rode kool cups met kip
25 min
Zomerse pastasalade
30 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Karamel varkensvlees
45 min
Kip met rode paprika
1h 5 min
Risotto bolognese
45 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min