Apparaten en accessoires
Lamsstoofpotje
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
2479 kJ /
393 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.925 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Turkse moussaka
1u. 10min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gembersoep met rode paprika
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min