Apparaten en accessoires
Lamsstoofpotje
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
2479 kJ /
393 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.925 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Asperge-watermeloen salade
40min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Couscous met lam en groenten
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min