Apparaten en accessoires
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
3469 kJ /
824 kcal
Vetten
45 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Azteca taart
1u.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Spaanse risotto
40min
Kip tikka masala
1u. 10min