Apparaten en accessoires
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
3469 kJ /
824 kcal
Vetten
45 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Udon Noedels
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pad Thai
45min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
XXL kip pastei
1u. 55min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Spaanse risotto
40min
Bolognesesaus
1u. 15min