Apparaten en accessoires
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
3469 kJ /
824 kcal
Vetten
45 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Butter Chicken
1u.
Aardappel-wortel hapjes
40min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Verfrissende Melkdrank
5min
Miso Udon Noedels
20min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min