Apparaten en accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Voeding per 1 portie
Calorieën
359.8 kcal /
1505.2 kJ
Eiwitten
11.5 g
Vetten
7.7 g
Koolhydraten
61.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
861.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Vegan Bolognese
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Brak ocen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Mini Burgers
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 min
Sacher taart
3 godz.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Lemon curd
20 min