Apparaten en accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Nasi Goreng
40min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min