Apparaten en accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pad Thai
45min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Butter Chicken
1u.
Spaghetti carbonara
30min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Express Aardbeien Dessert
5min