Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)
    40 g
  • spekblokjes
    150 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • tomaten uit blik
    350 g
  • room, elk type (van koemelk)
    200 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    ½ - 1 tl
  • knoflookpoeder
    1 snuifje
  • gedroogde oregano
    1 tl
  • rode chilipeper, gedroogd
    1 snuifje
  • water
    300 g
  • Mafaldine Pasta
    300 g
  • blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd
    5

Voeding per 1 portie

Calorieën 359.8 kcal / 1505.2 kJ
Eiwitten 11.5 g
Vetten 7.7 g
Koolhydraten 61.5 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Natrium 861.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...