Apparaten en accessoires
Risottata met kip en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
517.1 kcal /
2163.3 kJ
Eiwitten
24.1 g
Vetten
12.6 g
Koolhydraten
84.8 g
Vezels
13.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Natrium
727.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Spaanse risotto
40min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Romige pasta met kip en broccoli
30min