Risottata met kip en champignons

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)
    40 g
  • knoflookteentje in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • kippendijen, zonder been en zonder vel
    250 g
  • olijfolie
    20 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    200 g
  • paprikapoeder (optioneel)
    1 tl
  • water
    400 g
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • spaghettini kooktijd (8-9 minuten)
    300 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 517.1 kcal / 2163.3 kJ
Eiwitten 24.1 g
Vetten 12.6 g
Koolhydraten 84.8 g
Vezels 13.5 g
Verzadigd vet 2.9 g
Natrium 727.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...