Apparaten en accessoires
Risottata met kip en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
727.6 mg
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
13.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
84.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pad Thai
45min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Fruit ijs
5min
Spaghetti carbonara
30min
Nasi Goreng
40min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen