Apparaten en accessoires
Risottata met kip en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
727.6 mg
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
13.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
84.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Stoofvlees
3u. 10min