Apparaten en accessoires
Turkse moussaka
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
17.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min