Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
of 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Chilli con carne
35 min
Kip garam masala
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Chili non Carne
1h
Stevige linzenchili
50min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Lamscurry
1h
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min