Apparaten en accessoires
Balletjes in tomatensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1323.3 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Stoofvlees
3u. 10min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Verse Tomatensoep
30min