Apparaten en accessoires
Balletjes in tomatensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1323.3 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Zalm met rijst en champignons
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation