Apparaten en accessoires
Balletjes in tomatensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1323.3 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Spaghetti carbonara
30min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Stoofvlees
3u. 10min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min