Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 4 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl knoflookpoeder
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gedroogde peterselie
- 800 g ontvelde kippenborsten, in reepjes (2 cm)
- 500 g water
- 650 g aardappelen, gepeld, in blokjes (2 cm)
- 3 tl wijnazijn
- 1 tl suiker (optioneel)
- 1 tl gedroogde basilicum
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 60 - 80 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Spaghetti carbonara
40 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Cottage pie
1h 10min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h