Apparaten en accessoires
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
uien gehalveerd60 g
-
olijfolie20 g
-
150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm)verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)150 g
-
verse knop paddestoelen in vier gesneden150 g
-
kippenborstfilets in stukken (3 cm)250 g
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
water400 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 volle tl
-
droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta200 g
-
kerstomaten in twee gesneden70 g
-
verse basilicumbladeren in stukken gescheurd16
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2233 kJ /
533 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vichyssoise met pasta
35 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Buikmannetjes
1 h 30 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 h
Penne met tonijn
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 h 15 min
Noten bolognese
35 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min