Apparaten en accessoires
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
uien gehalveerd60 g
-
olijfolie20 g
-
150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm)verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)150 g
-
verse knop paddestoelen in vier gesneden150 g
-
kippenborstfilets in stukken (3 cm)250 g
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
water400 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 volle tl
-
droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta200 g
-
kerstomaten in twee gesneden70 g
-
verse basilicumbladeren in stukken gescheurd16
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2233 kJ /
533 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Tostadas met kip
40min
Cottage pie
1u. 10min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Viscurry
35min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Garnituur van courgette
30min
Geroerbakte groenten
10min