Apparaten en accessoires
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in stukken100 g
-
Spaanse ui in helften250 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
baconblokjes150 g
-
water800 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
zout2 tl
-
oregano, gedroogd2 snuifjes
-
suiker1 tl
-
chorizo150 g
-
pasta, droge type, penne500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1704.8 mg
Eiwitten
29 g
Calorieën
2502 kJ /
598 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
67.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Omelet Caprese
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Spaanse risotto
40min
Risottata met kip en champignons
40min