Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Karamel varkensvlees
45min
200 g ui kleuren
25min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min