
Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Voeding per 1 portie
Calorieën
145.1 kcal /
607 kJ
Eiwitten
1.9 g
Vetten
7.4 g
Koolhydraten
19.3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
293.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Familie kip galette
1u. 55min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min