Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Roergebakken champignons
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Vanille-ijs
12u.
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Béchamelsaus
15min
Pompoensoep met room
35min