Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl knoflookpoeder
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl zout
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 800 g wortelen, groot, in gelijke stukken (5 cm)
- 1110 g water
- verse muntblaadjes, om te garneren
- verse tijmblaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Pindakaas
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8sa 10 dk
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min