Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Green Godess Salade
20min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Courgettesoep met munt
35min
Amandelpap
10min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Roergebakken champignons
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min