
Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Voeding per 1 portie
Calorieën
145.1 kcal /
607 kJ
Eiwitten
1.9 g
Vetten
7.4 g
Koolhydraten
19.3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Natrium
293.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux