Apparaten en accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Roergebakken champignons
55min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen