Apparaten en accessoires
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water680 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
butternut pompoen in stukken600 g
-
ui gehalveerd2
-
600 g rundergehaktgemengd gehakt600 g
-
ei1
-
broodje, oudbakken doorweekt, goed uitgedrukt1
-
zout2 ¼ tl
-
peper, gemalen en nog iets om te kruiden½ theelepel
-
zoete paprika1 tl
-
mosterd1 tl
-
verse peterselie afgeplukt½ bos
-
olie en een beetje meer om te bakken20 g
-
verse bruine paddenstoelen gehalveerd250 g
-
cantharellen gehalveerd200 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
1 blokje groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus15 g
-
citroensap1 tl
-
maïszetmeel15 g
-
melk100 g
-
boter in stukken40 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1755 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
4016 kJ /
960 kcal
Vetten
66 g
Vezels
9.9 g
Verzadigd vet
44 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Lamscurry
1h
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Pastasalade met kip
1h 15min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Pompoenrisotto met spek
25min