Apparaten en accessoires
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water680 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
butternut pompoen in stukken600 g
-
ui gehalveerd2
-
600 g rundergehaktgemengd gehakt600 g
-
ei1
-
broodje, oudbakken doorweekt, goed uitgedrukt1
-
zout2 ¼ tl
-
peper, gemalen en nog iets om te kruiden½ theelepel
-
zoete paprika1 tl
-
mosterd1 tl
-
verse peterselie afgeplukt½ bos
-
olie en een beetje meer om te bakken20 g
-
verse bruine paddenstoelen gehalveerd250 g
-
cantharellen gehalveerd200 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
1 blokje groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus15 g
-
citroensap1 tl
-
maïszetmeel15 g
-
melk100 g
-
boter in stukken40 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1755 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
4016 kJ /
960 kcal
Vetten
66 g
Vezels
9.9 g
Verzadigd vet
44 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bananenbrood
1u. 50min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Familie kip galette
1u. 55min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Boemkool buffalo hapjes
35min
XXL kip pastei
1u. 55min