Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Thaise burgers
30 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Steak au Poivre
20 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min