Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperige granola
2 godz.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Indische kippenburger
4 godz.
Loempia’s
55 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Pitabrood
2 godz.