
Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Voeding per 1 stuk
Calorieën
204 kcal /
853 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Indische kippenburger
4u.
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Pikante kalkoensatés
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min