Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20min
Loempia’s
55min
Slasapje
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Rundsburgers met kaasvulling
40min