Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Avocadomayonaise
15min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min