Apparaten en accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Charoset
15min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Tandoori kip wraps
50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Groenteflan
1u. 35min
Knapperige koekjes
1u. 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Kipsatés met pindasaus
2u.