
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille enkel de blaadjes
- 50 g uien gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 204 kcal / 853 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vezels
- 0.7 g