Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Amandel Spritz-koekjes
1h
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Mangochutney
1 godz. 20 min
Runderpastei met bier
1h 40min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Hot dogs
35 min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Vislasagne met courgette
1h
Snelle brownie
25 min