Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Zalmtartaar
10 Min
Asperge-watermeloen salade
40min
Kipnuggets
40min
Knapperige koekjes
1u. 30min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min