Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui, overlangs gesneden
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 50 g prei, in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Aardappel pannenkoeken
45min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Rijstsalade
1h
Zachte graanrepen
1h
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min