Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui, overlangs gesneden
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 50 g prei, in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Lasagne bolognese
2h 30min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Sojabolognese
40 min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min