Apparaten en accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1924 kJ /
460 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min