Apparaten en accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1924 kJ /
460 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Arabische kip met couscous
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min