Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gembersoep met rode paprika
50 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min