
Apparaten en accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
460 kcal /
1924 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperige granola
2u.
Spaghetti met tonijn
40min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Warme chocolademelk
10min
Spaghetti muffins
55min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Kip met amandelen
25min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.