Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Ananas zandkoekjes
Nessuna valutazione
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Zalm met venkel
40 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min