Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Viscurry
35 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Brak ocen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8hod. 10min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Pompoenrisotto met spek
25 Min