Apparaten en accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1924 kJ /
460 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenburgers
Nessuna valutazione
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Bloemkool met kaas
55min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min