
Apparaten en accessoires
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilet in 4 stukken gesneden800 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroen enkel het sap1
-
verse peterseliebladeren50 g
-
uien in plakjes (1 cm)300 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak½ tl
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
witte wijn50 g
-
zwarte olijven ontpit, gehalveerd50 g
-
bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)200 g
-
water400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1399.1 mg
Eiwitten
44.5 g
Calorieën
2141.4 kJ /
511.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Pastasalade met groenten
1u.
Arabische kip met couscous
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min