Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
of 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 40 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 50 g witte wijn
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35 min
Pompoen baba ganoush
35 min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Vislasagne met courgette
1 godz.
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min