Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
of 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10 min.
Mediterrane visschotel
1h 30 min.
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Pulled barbecue jackfruit
25 min.
Kimchi mac&cheese
50 min.
Broccoli-ham omelet
35min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min