Apparaten en accessoires
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesnedenkabeljauwfilet in 4 stukken gesneden800 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroen enkel het sap1
-
verse peterseliebladeren50 g
-
uien in plakjes (1 cm)300 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak½ tl
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
witte wijn50 g
-
zwarte olijven ontpit, gehalveerd50 g
-
bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)200 g
-
water400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1399.1 mg
Eiwitten
44.5 g
Calorieën
2141.4 kJ /
511.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min