Apparaten en accessoires
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesnedenkabeljauwfilet in 4 stukken gesneden800 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroen enkel het sap1
-
verse peterseliebladeren50 g
-
uien in plakjes (1 cm)300 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak½ tl
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
witte wijn50 g
-
zwarte olijven ontpit, gehalveerd50 g
-
bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)200 g
-
water400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1399.1 mg
Eiwitten
44.5 g
Calorieën
2141.4 kJ /
511.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Ovenburger
1u. 45min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Japanse kip curry
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Alpenmacaroni
45min
Noten bolognese
35min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min