
Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Viscurry
35min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
2u. 30min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
10min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
5min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
1u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Geen beoordelingen
1u.