Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiwitten
48.4 g
Calorieën
2231 kJ /
533.2 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Aardbeienpudding
2u. 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Thaise rode curry
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min