Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen

Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

  • kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
    4
  • zout naar eigen smaak
    3 ¼ tl
  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 takjes
  • water en iets meer om de vis te spoelen
    800 g
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    700 g
  • uien gehalveerd
    150 g
  • olijfolie
    30 g
  • tomatenblokjes uit blik
    400 g
  • verse tomaten in partjes
    200 g
  • rozijnen
    30 g
  • zwarte olijven, ontpit
    100 g
  • pijnboompitten
    20 g
  • kappertjes op azijn
    20 g
  • gedroogde chilipepers
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 533.2 kcal / 2231 kJ
Eiwitten 48.4 g
Vetten 15.9 g
Koolhydraten 51.9 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Natrium 2525.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...