Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiwitten
48.4 g
Calorieën
2231 kJ /
533.2 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalm met venkel
40min
Express Aardbeien Dessert
5min