Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
TM6

Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen

4.5 ( 4 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 3 ¼ tl zout naar eigen smaak
  • 5 takjes verse peterselie enkel de bladeren
  • 800 g water en iets meer om de vis te spoelen
  • 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 150 g uien gehalveerd
  • 30 g olijfolie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 200 g verse tomaten in partjes
  • 30 g rozijnen
  • 100 g zwarte olijven, ontpit
  • 20 g pijnboompitten
  • 20 g kappertjes op azijn
  • 1 tl gedroogde chilipepers

Voeding
per 1 portie
Calorieën
533.2 kcal / 2231 kJ
Eiwitten
48.4 g
Vetten
15.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Natrium
2525.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten