Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiwitten
48.4 g
Calorieën
2231 kJ /
533.2 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met venkel
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
XXL - Pompoensoep
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Turkse moussaka
1u. 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Waterzooi van Kip
1u.