Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Broccoli-ham omelet
35 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min