Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Paella met kidneybonen
55 Min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Amandelpap
10 min
Vegan challah brood
2hod. 30min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Aardappel pannenkoeken
45 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min