Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan kaas dip
40 min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Ontbijt gebak
40 min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Zalm met venkel
40 min