Apparaten en accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties
Ingrediënten
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1644 kJ /
392 kcal
Vetten
22 g
Vezels
9.2 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Viscurry
35min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Taart met peer en brie
1u. 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min