Apparaten en accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties
Ingrediënten
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1644 kJ /
392 kcal
Vetten
22 g
Vezels
9.2 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Groentensaus voor pasta
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Paella met kidneybonen
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Romige snijbietsoep
35min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min