
Apparaten en accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties
Ingrediënten
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Voeding per 1 portie
Calorieën
392 kcal /
1644 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
9.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min