Tomaten opgevuld met champignons en noten

Tomaten opgevuld met champignons en noten

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties

Ingrediënten

  • notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • uien gehalveerd
    50 g
  • rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)
    1300 g
  • verse champignons (bv. witte, oesterzwam)
    100 g
  • zout
    1 tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • verse munt
    10 - 12 bladeren
    1 tl gedroogde munt
  • verse peterselie enkel de blaadjes
    4 - 5 takjes
  • witte langkorrelige rijst
    75 g
  • citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)
    20 g
  • verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur

Voeding per 1 portie

Calorieën 392 kcal / 1644 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 22 g
Koolhydraten 33 g
Vezels 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...