Apparaten en accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
3 porties
Ingrediënten
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1644 kJ /
392 kcal
Vetten
22 g
Vezels
9.2 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Paksoi en ham rijst
40min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Tomatensaus
40min