
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
- 500 g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
- 700 g water
- 150 g witte wijn
- 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Curryworst en linzen
1u.
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
4u.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
1u. 15min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
15min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
40min