Apparaten en accessoires
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten150 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit150 g
-
uien in vier gesneden300 g
-
teentjes knoflook20 g
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
couscous200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
water600 g
-
wortelen in schijfjes (5 mm)200 g
-
courgettes in schijfjes (7-10 mm)200 g
-
rode paprika in hapklare brokjes150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
feta kaas in kleine blokjes (5 mm)200 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
verse peterselie (optioneel) gehakt, als garnituur2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
2607 kJ /
622 kcal
Vetten
37 g
Vezels
12.4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentensaus voor pasta
40min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Boekweit met champignons
25min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Basilicumpesto
10min