Apparaten en accessoires
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Chilli con carne
35min
Gevulde groenten
1u. 20min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Gnocchi Tricolore
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Chili non Carne
1u.
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.