Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni met spinazie en ricotta
1sa 30 dk
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1sa
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1sa
Yoghurtijs met mango
12h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Moussaka met linzen
2h 20min