Gestoomde aubergine-ricottalasagne

Gestoomde aubergine-ricottalasagne

4.6 24 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in stukken
    50 g
  • verse peterselie alleen de blaadjes
    5 - 10 g
  • vers gemalen peper
    1 - 2 snuifjes
  • water
    1100 g
  • zout
    2 tl
  • gedroogde lasagnevellen
    160 g
  • aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)
    300 g
  • teentje knoflook
    1
  • uien in stukken
    50 g
  • wortelen in stukken
    50 g
  • selderstengel in stukken
    30 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • tomatenblokjes uit blik
    500 g
  • ricotta uitgelekt
    250 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 561 kcal / 2352 kJ
Eiwitten 24 g
Vetten 29 g
Koolhydraten 48 g
Vezels 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...