Apparaten en accessoires
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Worst met erwtenrisotto
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min