
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien in stukken
- 50 g wortelen in stukken
- 30 g selderstengel in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 561 kcal / 2352 kJ
- Eiwitten
- 24 g
- Vetten
- 29 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vezels
- 7 g