Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Balletjes met aubergines
1h
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30 min.