
Apparaten en accessoires
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
561 kcal /
2352 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
48 g
Vezels
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Paella met kidneybonen
55min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Chili non Carne
1u.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min