Apparaten en accessoires
Chili non Carne
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui (ong. 70 g), gehalveerd1
-
tofu uitgelekt200 g
-
olijfolie30 g
-
donkere sojasaus25 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (ong. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
zout2 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
suiker1 tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
paprika, rode in blokjes (ong. 2 cm)250 g
-
pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken20 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)255 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1785 kJ /
426 kcal
Vetten
14 g
Vezels
13.4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Chilli con carne
35min
Vegan Brownies
2u. 40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Paella met kidneybonen
55min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Groenteflan
1u. 35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Moussaka met linzen
2u. 20min