
Apparaten en accessoires
Chili non Carne
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui (ong. 70 g), gehalveerd1
-
tofu uitgelekt200 g
-
olijfolie30 g
-
donker sojasaus25 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (ong. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
zout2 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
suiker1 tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
paprika, rode in blokjes (ong. 2 cm)250 g
-
pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken20 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)255 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
426 kcal /
1785 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
47 g
Vezels
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Chilli con carne
35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Paella met kidneybonen
55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Citroenslush met champagne
10min
Linzensoep met spinazie
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Vegetarische chili
1u. 5min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Indiase groentencurry
50min