Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenschuim
10min
Geraspte wortelsalade
10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Lichtblauw gekleurde eieren
Ninguna valoración
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Linzenbrood
1hod. 55min
Pasta met prei en ajvar
30min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Fideuá van groenten
40 min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Linzensoep met spinazie
50 min