Apparaten en accessoires
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
-
amandelen100 g
-
bloemige aardappel in plakjes (ong. 5 mm)500 g
-
havermoutdrank (ongezoet)230 g
-
zout1 tl
-
gedroogde marjolein2 tl
-
havervlokken30 g
Tomatensaus en afwerking
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse rode peper klein, ontpit1
-
olijfolie en meer om te bakken
-
bruine suiker1 el
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
gemalen komijn1 tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen peper½ tl
-
verse sperziebonen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
2087 kJ /
500 kcal
Vetten
28 g
Vezels
11.4 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Balletjes met aubergines
1u.
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Linzenbrood
1u. 55min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Alpengratin
50min