Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Ananas zandkoekjes
Geen beoordelingen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Balletjes met aubergines
1h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Ijs van chocolademousse
3h