Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55min
Stoofgerecht met tofu
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1óra 15p
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Paksoi en ham rijst
40 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Veelzijdige stevige soep
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Gestoomde aardappelkroon
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen