
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper klein, ontpit
- olijfolie en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 500 kcal / 2087 kJ
- Eiwitten
- 12 g
- Vetten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vezels
- 11.4 g