Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2087 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gembersoep met rode paprika
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Gevulde groenten
1h 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Alpengratin
50min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Rode bietensap
10 Min