Apparaten en accessoires
Kip-miso stoofpot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1402.8 mg
Eiwitten
37.5 g
Calorieën
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Vetten
41.1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Roze roerei
15min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min