Apparaten en accessoires
Kip-miso stoofpot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1402.8 mg
Eiwitten
37.5 g
Calorieën
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Vetten
41.1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan jus
40min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Bloemkool korma
2u. 20min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen