
Apparaten en accessoires
Kip-miso stoofpot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Voeding per 1 portie
Calorieën
639.2 kcal /
2674.5 kJ
Eiwitten
37.5 g
Vetten
41.1 g
Koolhydraten
30.6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10 g
Natrium
1402.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Chili non Carne
1u.