Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 50 g babywortelen, in stukken
- 50 g selder, in stukken
- 1 - 2 verse rode chilipepers, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 4 kippenboutjes, met vel (± 800 g)
- 800 g water
- 50 g misopasta
- 2 takjes vers citroengras
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 50 g sjalotten
- 14 g babywortelen
- 60 g rapen, gehalveerd
- 60 g mini radijzen, gehalveerd
- ½ bos verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- 8 sneetjes stokbrood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2674.5 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1402.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5sa
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min