Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 50 g babywortelen, in stukken
- 50 g selder, in stukken
- 1 - 2 verse rode chilipepers, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 4 kippenboutjes, met vel (± 800 g)
- 800 g water
- 50 g misopasta
- 2 takjes vers citroengras
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 50 g sjalotten
- 14 g babywortelen
- 60 g rapen, gehalveerd
- 60 g mini radijzen, gehalveerd
- ½ bos verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- 8 sneetjes stokbrood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2674.5 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1402.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Basis kippenbouillon
35 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min