Apparaten en accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Guacamole
5min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Vegetarische chili
1u. 5min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min