Apparaten en accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Vegan Brownies
2u. 40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Verse zomerse loempia’s
30min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min