
Apparaten en accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Margarita
10min
Borscht
50min
Thaise burgers
35min
Vegetarische chili
1u. 5min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min