Apparaten en accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Zomerse pastasalade
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Groenteflan
1u. 35min
Pompoenbrood
1u. 45min