Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Canapé met ei
10 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min