Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zalmtartaar
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Spinazierisotto met asperges
40 min.
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min