Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Vislasagne met courgette
1u.
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Asperge ovenschotel
1u. 30min