Apparaten en accessoires
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
932.8 mg
Eiwitten
43.5 g
Calorieën
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min