Apparaten en accessoires
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
932.8 mg
Eiwitten
43.5 g
Calorieën
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min