Apparaten en accessoires
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 porties
Ingrediënten
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
876 mg
Eiwitten
49 g
Calorieën
4342 kJ /
1037 kcal
Vetten
60 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Vijgenmosterd
25min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Tiramisu Smoothie
5min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Indiase groentencurry
50min