
Apparaten en accessoires
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 porties
Ingrediënten
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1037 kcal /
4342 kJ
Eiwitten
49 g
Vetten
60 g
Koolhydraten
70 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
16 g
Natrium
876 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Chilli con carne
35min
Rabarberijs
36u. 25min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min