Apparaten en accessoires
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 porties
Ingrediënten
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
876 mg
Eiwitten
49 g
Calorieën
4342 kJ /
1037 kcal
Vetten
60 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Pekingeend
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Beef Wellington
10u. 10min
Kip tikka masala
1u. 10min