Apparaten en accessoires
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 porties
Ingrediënten
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
876 mg
Eiwitten
49 g
Calorieën
4342 kJ /
1037 kcal
Vetten
60 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kippenbouillonpasta
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Arabische kip met couscous
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Quinoasalade
40min