Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min