Apparaten en accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
565.1 kJ /
135.1 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Koolsla
10 Min