Apparaten en accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
565.1 kJ /
135.1 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Broccoli-ham omelet
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Kruidenboter flatbreads
35min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Roergebakken champignons
55min
Mexicaanse kippensoep
40min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min