
Apparaten en accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
135.1 kcal /
565.1 kJ
Eiwitten
2.2 g
Vetten
7.2 g
Koolhydraten
18.3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Natrium
333.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Rabarbertaart
55min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Courgettesoep met munt
35min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min