Apparaten en accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
565.1 kJ /
135.1 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Naan (Hindoe brood)
2u.
Kreplach
55min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Pisco sour
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min