Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Groene smoothie
10 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Rode bietensalade
10 min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Pastasalade met kip
1h 15 min.
Butternut en gembersoep
35 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min