Compatibele versies
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Quinoasalade
40 Min