
Compatibele versies
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Stevige linzenchili
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Roergebakken champignons
55 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Pasta met prei en ajvar
30 Min