Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote

Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 porties

Ingrediënten

  • wortelen in stukken (± 5 cm)
    150 g
  • sjalot
    1
  • zoete aardappelen in stukken
    300 g
  • eieren
    3
  • bloem
    100 g
  • bakpoeder
    ½ tl
  • grove havervlokken
    60 g
  • currypoeder
    1 el
  • zout
    1 ½ tl
  • gedroogde chilivlokken
    ½ tl
  • komijnzaad
    ¼ tl
  • olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
  • rabarber geschild, in stukken (2 cm)
    800 g
  • anijsschnaps (bv. Pernod)
    20 g
  • suiker
    50 g
  • water
    40 g
  • maïzena (zetmeel)
    2 tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 12.8 g
Calorieën 2076.8 kJ / 497 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 12.7 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...