Apparaten en accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
2076.8 kJ /
497 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentensaus voor pasta
40 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Venkelsapje
10 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min