Compatibele versies
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoen baba ganoush
35min
Geel gekleurde eieren
55 min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35min
Rabarberijs
36h 25 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Roergebakken champignons
55 min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen