Apparaten en accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
2076.8 kJ /
497 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Poedersuiker
5min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.