Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentensaus voor pasta
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min