
Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Voeding per 1 portie
Calorieën
477 kcal /
1991 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
82 g
Vezels
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Groenteflan
1u. 35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Indiase groentencurry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min