Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Brownies van zoete aardappel
1u.
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Rijstsalade
1u.
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Pastasalade met groenten
1u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Chili non Carne
1u.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min