Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gierst met kip en curry
35 Min
Kreplach
55 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Quinoasalade
40 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min