Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Groentensaus voor pasta
40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Chili non Carne
1u.
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min