Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Kreplach
55min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Aardbeien mille-feuille
5u.
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Citroenslush met champagne
10min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min