Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
TM6 TM5

Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus

4.7 ( 3 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 400 g water
  • 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
  • 100 g pure chocolade in stukken (2-3 cm)
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 1 tl honing
  • 1 ½ tl gemalen kardemom
  • 50 g amandelvlokken geroosterd
    of 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten en geroosterd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
354 kcal / 1480 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
5.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten