Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
XXL - Pompoensoep
50min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Geel gekleurde eieren
55min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Groenteflan
1u. 35min
Penne met mosselen
1u. 5min
Traditionele vruchtenjam
55min