
Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
amandelvlokken geroosterd50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
354 kcal /
1480 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Omelet van eiwit
35min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Brood met olijven
2u. 20min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Koffiedessert
15min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min