
Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
amandelvlokken geroosterd50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
354 kcal /
1480 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux