Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Romige aspergesoep
25min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Kerst stol
2u. 20min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Griekse varkensstoofpot
45min
Quinoakoekjes
1u.
Indiase groentencurry
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Traditionele vruchtenjam
55min
Koolsla
10min
Appelmoes
20min