Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
- 100 g pure chocolade, in stukken (2-3 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- 1 tl honing
- 1 ½ tl gemalen kardemom
- 50 g amandelvlokken, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1480 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijst met groentemix
55 Min
Kip met romige groenten saus
50 min
Knapperige granola
2 godz.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Karamelpudding
1 Std.
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Rode bietensap
10 Min