Apparaten en accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Havertaart
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min