Flatbread met peer en geitenkaas

Flatbread met peer en geitenkaas

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
6 porties

Ingrediënten

Deeg
  • olijfolie plus extra om in te vetten
    15 g
  • water
    110 g
  • verse gist
    10 g
    1 ½ tl gedroogde gist
  • broodbloem plus extra om te bestuiven
    200 g
  • zout
    ½ tl
Topping
  • peren (bijv. Conference of Comice)
    3
  • citroen alleen sap
    1
  • geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)
    225 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    80 g
  • zwarte peper, gemalen of naar smaak
    2 snuifjes
  • walnoten, gehalveerd (optioneel)
    1 - 2 el
  • honing
    2 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 390 kcal / 1632 kJ
Eiwitten 11.7 g
Vetten 20.3 g
Koolhydraten 37.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...