Apparaten en accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optioneel)1 - 2 el
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
20.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Groentepannenkoekjes
20min
Kokos Dahl
25min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Citroenijs
8u. 30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Basilicumpesto
10min