Apparaten en accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optioneel)1 - 2 el
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
20.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Groentensaus voor pasta
40min
Worteltaart
2u.
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Vegan kruimeldeeg
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Rijst met groentemix
55min
Indiase groentencurry
50min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Zweedse worteltaart
2u.