Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bodem
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 120 g zelfrijzende bloem
- 120 g ruwe rietsuiker
- 80 g gedroogde, geraspte kokosnoot
Karamelvulling
- 790 g gecondenseerde melk
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 100 g suikerstroop
Topping
- 150 g pure chocolade, in stukken (3-4 cm)
- 20 g ongezouten boter, zachte boter
- grof zout, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gezouten-Karamelijs
14h
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Brownies
50 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Honingraat
1 Std. 30 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Ananaspakketjes
1 godz.
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min