Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
2651 kJ /
638 kcal
Vetten
55 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Confituur van ananas en gember
40min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min