
Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Calorieën
638 kcal /
2651 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
55 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Sushi tacos
1u.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Vegan kruimeldeeg
45min
Pasta met prei en ajvar
30min
Confituur van ananas en gember
40min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Rode bietensalade
10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Sinaasappelcake
1u.
Appelcake
1u.