Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
2651 kJ /
638 kcal
Vetten
55 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Rijstpudding
1 godz.
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Basis karamel
25 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Romige snijbietsoep
35 min