Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
2651 kJ /
638 kcal
Vetten
55 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Panna cotta
6u. 15min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Aardbeien mille-feuille
5u.
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Venkelsapje
10min
Mallorcaanse vissoep
40min