![Kruidenboter flatbreads Kruidenboter flatbreads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/168645.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruidenboter
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 stengels verse dille, enkel de blaadjes
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse bieslook, in stukken
- ½ tl zout (optioneel)
Flatbread
- 350 g volle yoghurt
- 350 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 el bakpoeder
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilicumpesto
10 min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min