Apparaten en accessoires
Kruidenboter flatbreads
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
8 stuks
Ingrediënten
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (optioneel)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1045 kJ /
250 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Slagroom
10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Knapperige granola
2u.
Vitello tonnato
13u.