
Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min