Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Zalm en venkel risotto
25min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Creatief Basisbrood
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Mousse van ham
10min
Gegratineerde coquilles
25min