Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Caipirinha van mango
5min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Mousse van ham
10min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min