Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salmorejo
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lemon curd
20min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Gezouten-Karamelijs
14h
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Panna cotta
6h 15min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min