Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Crème anglaise
15 Min