![Sinaasappel en passievrucht Eton mess Sinaasappel en passievrucht Eton mess](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74A2596E-AE35-4C3A-A110-B257EC2720B2/Derivates/BF3A71DA-F094-49C8-95F6-AA814CB3A28E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 100 g basterdsuiker
- 3 eiwitten
Passievruchten curd
- 80 g verse passievruchtpulp
- 40 g sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)
- 50 g basterdsuiker
- 80 g zachte boter
- 3 eieren
Opbouw
- 200 g room, 35% vet
- 2 sinaasappels, in partjes
- 10 takjes verse munt, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 84.2 mg