Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 100 g basterdsuiker
- 3 eiwitten
Passievruchten curd
- 80 g verse passievruchtpulp
- 40 g sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)
- 50 g basterdsuiker
- 80 g zachte boter
- 3 eieren
Opbouw
- 200 g room, 35% vet
- 2 sinaasappels, in partjes
- 10 takjes verse munt, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1432.8 kJ / 341.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 84.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Charoset
15min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Rudolphs Mocktail
30min
Sangria
10min
Forel met hollandaisesaus
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vitello tonnato
13h