Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Honingraat
1u. 30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème anglaise
15min