Apparaten en accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gember schillen
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Lemon curd
20 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min